Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Olivový olej coupage je směsí olejů namíchaných z odrůd oliv arbequina (jemná, nasládlá a ovocní chuť) a picual (silná, výrazná a pikantní chuť). Olej je vynikající kombinací dvou protikladných odrůd, jejichž smícháním vznikla lehce ovocná vůně po jablkách a nezralích mandlích. V ústech je velmi jemný s máslovým koncem. Kyselost tohoto oleje je 0,2°.
Olivový olej coupage je směsí olejů namíchaných z odrůd oliv arbequina (jemná, nasládlá a ovocní chuť) a picual (silná, výrazná a pikantní chuť). Olej je vynikající kombinací dvou protikladných odrůd, jejichž smícháním vznikla lehce ovocná vůně po jablkách a nezrálích mandlích. V ústech je velmi jemný s máslovým koncem. Kyselost tohoto oleje je 0,2°.
Coupage dvou ceněných odrůd Royal a Cornizuelo. Unikátní olej na českém trhu "PAN OLEJ". Velmi výrazný díky specifické ostrosti těchto odrůd. Voní po trávě, bylinkách a zelených rajčatech.
Extra panenský olivový olej z odrůd Picual a Hojiblanca má výraznou zelenou barvu. Je to olej s velmi výraznou a intenzivní chutí. V ústech je nahořklý, je cítit chuť dřeva s jemným podmazem po listech stromu a jablek. Doporučujeme každému, komu jeho nahořklost nevadí, ale naopak kdo ji ocení.
Extra panenský olivový olej z odrůdy Picual patří z hlediska chemického a organoleptického mezi oleje nejnasycenější na mastné kyseliny a velmi bohaté na přírodní antioxidanty. Patří mezi EXTRA TOP lisovaných olejů. Olej má velmi bohatou a intenzívní chuť. V ústech je nahořklý, je cítit chuť dřeva s jemným podmazem po listech stromu a jablek. Jeho chuť...
Extra panenský olivový olej z odrůdy Picual patří z hlediska chemického a organoleptického mezi oleje nejnasycenější na mastné kyseliny a velmi bohaté na přírodní antioxidanty. Patří mezi EXTRA TOP lisovaných olejů. Olej má velmi bohatou a intenzívní chuť. V ústech je nahořklý, je cítit chuť dřeva s jemným podmazem po listech stromu a jablek. Jeho chuť...
Legendární olej zrozený v srdci Siurany - 100% odrůda Arbequina D.O.P. Siurana. Má velmi jemnou chuť oliv s lehkým dotekem chuti rajčat a zelených oříšků, končící mandlovou příchutí. Olej je chuťově velmi harmonický, bohatý s dokonalou rovnováhou mezi sladkou, hořkou a kořenitou. Vůní připomíná mátu, čerstvě řezanou trávu a ovoce (jablka, banány). Jak...
Olivový olej Miró je nesrovnatelný a vyrobený v okolí Mont-roig del Camp. Představuje spojení mezi umělcem Joan Miró i Ferra, který byl jednou z nejvýznamnějších postav umění 20. století a Mont-roigem. Vznikl jako pocta středomořské krajině, venkovskému světu a jeho lidem. Miró, přesvědčený o síle země, odráží obdiv k tomuto venkovskému světu ve svém díle...
Dvousložkový olivivý olej jehož příjemná ovocná chuť je výsledkem smíchání odrůd Empeltre a Arbequina, které se sklízí v přesném okamžiku zrání těchto oliv. V oleji z Katalánské Terra Alta se snoubí vůně nezrálých rajčat, banánů a čestvých oliv. Na patře v ústech ucítíme bohatý, harmonický a vyvážený olej, který šikovně kombinuje nahořklou a lehce...
Dvousložkový olivivý olej jehož příjemná ovocná chuť je výsledkem smíchání odrůd Empeltre a Arbequina, které se sklízí v přesném okamžiku zrání těchto oliv. V oleji z Katalánské Terra Alta se snoubí vůně nezrálých rajčat, banánů a čestvých oliv. Na patře v ústech ucítíme bohatý, harmonický a vyvážený olej, který šikovně kombinuje nahořklou a lehce...
Dvousložkový olivivý olej jehož příjemná ovocná chuť je výsledkem smíchání odrůd Empeltre a Arbequina, které se sklízí v přesném okamžiku zrání těchto oliv. V oleji z Katalánské Terra Alta se snoubí vůně nezrálých rajčat, banánů a čestvých oliv. Na patře v ústech ucítíme bohatý, harmonický a vyvážený olej, který šikovně kombinuje nahořklou a lehce...
Organický extra panenský olivový olej, který pochází z oliv pěstovaných a ošetřených bez pesticidů nebo chemických hnojiv. Zpracováván je ručně řemeslným způsobem. Vyznačuje se plnější, dlouhou jemnou máslovou chutí s výrazným koncem kde lze najít zelený pepř a rukolu. Barva je zelená s teplými zlatými odlesky. Maximální kyselost: 0,25 °.