Crémant d´Alsace Brut

Crémant d´Alsace Brut Zobrazit větší
Crémant d´Alsace Brut
Tento Cremánt se vyznačuje plnou světložlutou barvou. Víno má krásné perlení. Aroma po malinách a oříšcích. Lahve zrají po dobu 14 –16 měsíců (zákonem je dáno minimálně 12 měsíců) Výborně vyvážené s pozoruhodně dlouhotrvající dochutí na patře. Tento Crémant nabízí svěží kyselost. Velmi jemné bublinky podtrhují jeho jemnost a eleganci. Crémant je vyráběn tradiční medotou(Méthode Champenoise), tj. dochází ke kvašení přímo vlahvi. Lahve jsou při zrání denně pomalu otáčeny a nakláněny, aby se zbytek kvasnic dobře usadil vhrdle lahve. Poté je hrdlo zmraženo a sedimenty jsou přirozeně vzniknutým tlakem odstraněny. Nakonec je přidán tirážní likér, který dodá ten správný charakter a styl Cremánt d´Alsace. Může být servírován jako aperitiv, ale také je vhodným gurmánským doplňkem k dobrému jídlu.

Servírování: 8 až 10 °C
Alkohol: 12 %
Zbytkový cukr: 10,3 g / l
Kyselina: 4,85 g / l
Archivace: maximálně 2 roky

VF1620

4 ks

398,-